Мартин Димитров

БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА 

С BLOOD FLOW RESTRICTION

  • Три тренировъчни сесии, комбиниращи движения за горната и долната част на вашето тяло във всяка една
  • Различни BFR финишъри за всеки ден
  • Възможност за приложение при план с тренировки от 3 до 7 пъти седмично
  • Съобразена с нуждата от НАТУРАЛНО възстановяване
Име* Задължително поле!
Въведи E-mail* Задължително поле!

Ние нямаме намерение да Ви изпращаме СПАМ

Чували ли сте за алтернативните тренировъчни методики

Blood Flow Restriction

&

Microloading

<iframe width=" 480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/cIJv4iqU234?feature=oembed&amp;start=2" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Единствените BFR ластици в България

BFR Bands - Legs

ръчно ушити

ластици за крака

ширина 8 см


BFR Bands - Arms

ръчно ушити

ластици за ръце

ширина 4,5 см


BFR Bands - Комплект

2 броя ръчно ушити

ластици за крака

ширина 8 см + 2 броя ръчно ушити ластици за ръце ширина 4,5 см

Micro Gym Stack

ластици за ръце и крака

6 броя вериги по 300 грама

тренировъчна програма

 

Програмата е подходяща за:

Жени

Хора с болки в меките тъкани и ставите

При рехабилитационни и пререхабилитационни терапии

Разнообразяване и ЗВЕРСКО напомпване

Какво споделят хората

Като персонален треньор, намирам Методът за ограничаване на кръвния поток или BFR за изключително подходящ за хора, които не искат да работят по една или друта причина с много килограми , но все пак искат да усещат напомпване след всяка серия и разбира се мускулна растеж.

Аз лично избирам да работя с метода, защото е щадящ за меките тъкани, свършвам доста по-бързо тренировката си и усещам приятно напомпване в бедрата и дупето, защото аз лично основно ползвам ластиците за крака.

Диляна Костова

персонален, групов и он-лайн треньор

Тренирам с БФР, защото ми спомагат да достигна по-голяма хипертрофия с по-малка работна тежест. Тази методика е много добра ако целим увеличаване обема на мускула, а ластиците са muscle damage са отлично качество, на много високо ниво и на достъпна цена!

Димитър Оряшков

персонален треньор

Харесвам да експериментирам и точно за това обичам БФР ластиците.Ползвам ги не отдавна,но вече смятам,че най-зверското напомпване,което мога да постигна е именно с тях!  Освен това са изключително удобни и лесни за употреба, подходящи са при болки в ставите (от каквито не рядко ми се случва да се оплаквам).Просто ги слагам,грабвам по-леки тежести и ефекта е същия,както при стандартната ми тренировка.Всичко се дължи на метода на ОКП,който ни позволява да покачваме мускулна маса с леки тежести. 

БФР - препоръчвам от все мускули!

Ивона Георгиева

Винаги съм обичал тренировките с големи тежести. След многото натрупани знания и опит, осъзнах това, че понякога за самите нас е по- добре да щадим своите стави и същевременно да даваме нов стимул на тялото си да развива.

Екипът на Muscle Damage ни отвори към една страхотна идея, а именно работата по метода Kaatsu. Като бонус към пощадените ми стави, съкратеното време за работа идва и напомпването, което никога до сега не съм усещал по този начин!

Вълчо Ангелов

треньор в www.wolfycoaching.com

Включвам БФР в тренировките си, защото пъмпа който получавам е невероятен, вените се показват, а усещането е сравнимо като след тежки суперсерии за ръце.  След като можеш да постигнеш един и същ резултат, но по начин, по-бърз и по-щадящ за ставите, защо да не го използвам? Това е причината поради която харесвам БФР методиката. 

Ластиците на Мuscle Damage, са нещото което липсваше на българския пазар (може да се каже, дори и на световния). Те са неизменна част от инвентара на модерния бодибилдър.

Борислав Караджов

физиотерапевт

Големите килограми винаги са ми били приоритетни в тренировките, но след всичката премината информация идваща от различни сайтове, курсове и проучвания разбрах, че не винаги е добре да работиш с колограми близки до своя максимум. Ползата, която търсим за развитие на нашето тяло може да бъде получена и чрез леки тежести, жестоко напомпване и невероятно усещане, стига да знаеш как да използваш blood flow restriction и ластиците, които muscle damage предлагат!

Иоан-Парашкев

треньор в www.wolfycoaching.com

Фен съм на BFR метода от първия път, в който научих за него. Наскоро колегите от Muscle Damage пуснаха тези супер готини ластици, които реших да изпробвам веднъж и това ми беше повече от достатъчно, за да се надъхам да вкарам по някое друго упражнение с BFR всяка седмица. Ластиците са много удобни и лесни за ползване, а работата, която вършат е перфектна. Препоръчвам на всеки, който не е изпитал удоволствието от напомпването, което предоставя този метод, да го направи с помощта на ластиците на Muscle Damage. Няма как да не останете доволни.

Николай Панов

влогър и студент

Единствените BFR ластици в България

BFR Bands - Legs

ръчно ушити

ластици за крака

ширина 8 см


BFR Bands - Arms

ръчно ушити

ластици за ръце

ширина 4,5 см


BFR Bands - Комплект

2 броя ръчно ушити

ластици за крака

ширина 8 см + 2 броя ръчно ушити ластици за ръце ширина 4,5 см

Micro Gym Stack

ластици за ръце и крака

6 броя вериги по 300 грама

тренировъчна програма

 

Ластиците са супер! Помагат ми да тренирам долната част дори при контузия. Има един такъв "пъмп" след тренировка, зверски е! Страшно доволна съм

Елица Александрова

студент

От както използвам БФР ластиците в тренировките си се чувствам мега напомпан. Мускулите ви ще гърмят, а всяка веничка ще изкача на показ. Тези ластици са най-добрия продукт на пазара, а цената е повече от добра. Използвайте БФР в своите тренировки и резултатът ще е на лице НА МОМЕНТА!

Михаил Михайлов

преподавател по география

Покачи мускули и сила, тренирайки с леки тежести

Прочети СТАТИЯТА за "Методът на ограничение на кръвния поток" СЕГА

и научи как да покачиш мускулна маса, тренирайки с леки тежести

Виж повече
Изчерпан