Мартин Димитров :)

ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА 

С BLOOD FLOW RESTRICTION

  • Три тренировъчни сесии, комбиниращи движения за горната и долната част на вашето тяло във всяка една
  • различни BFR финишъри за всеки ден 
  • възможност за приложение при план с тренировки от 3 до 7 пъти седмично
  • съобразена с нуждата от НАТУРАЛНО възстановяване


Чували ли сте за

Blood Flow Restriction

или

Методът на ограничение на кръвния поток

& Микролоудинг

<iframe width=" 480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/cIJv4iqU234?feature=oembed&amp;start=2" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Единствените BFR ластици в България

BFR Bands - Legs

ръчно ушити

ластици за крака

ширина 8 см


BFR Bands - Arms

ръчно ушити

ластици за ръце

ширина 4,5 см


Micro Gym Stack

ластици за ръце и крака

6 броя вериги по 300 грама


 

Какво споделят хората, които пробваха

мнение

Диляна Костова

персонален и он-лайн треньор

Muscle Damage

Винаги съм обичал тренировките с големи тежести. След многото натрупани знания и опит, осъзнах това, че понякога за самите нас е по- добре да щадим своите стави и същевременно да даваме нов стимул на тялото си да развива.

Екипът на Muscle Damage ни отвори към една страхотна идея, а именно работата по метода Kaatsu. Като бонус към пощадените ми стави, съкратеното време за работа идва и напомпването, което никога до сега не съм усещал по този начин!

Вълчо Ангелов

персонален треньор

Wolfy Coaching

мнение

Димитър Оряшков

персонален треньор

Titanium Fitness - София

Най-зверското напомпване. Несравнимо е с нищо, което съм пробвал до сега!

Александър Першенлиев

Мистър София 2015 г

състезател категория "Men's Physique"

Фен съм на BFR метода от първия път, в който научих за него. Наскоро колегите от Muscle Damage пуснаха тези супер готини ластици, които реших да изпробвам веднъж и това ми беше повече от достатъчно, за да се надъхам да вкарам по някое друго упражнение с BFR всяка седмица. Ластиците са много удобни и лесни за ползване, а работата, която вършат е перфектна. Препоръчвам на всеки, който не е изпитал удоволствието от напомпването, което предоставя този метод, да го направи с помощта на ластиците на Muscle Damage. Няма как да не останете доволни.

Николай Панов

студент

мнение

Красимир Копривенски

зззззз

НАЙ-ЗВЕРСКОТО

НАПОМПВАНЕ, КОЕТО СТЕ 

УСЕЩАЛИ!

Ластиците са супер! Помагат ми да тренирам долната част дори при контузия. Има един такъв "пъмп" след тренировка, зверски е! Страшно доволна съм 😇 😇 😇 

Елица Александрова

студент

мнение

Михаил Михайлов

Учител по география

град Самоков

Големите килограми винаги са ми били приоритетни в тренировките, но след всичката премината информация, идваща от различни сайтове, курсове и проучвания разбрах, че не винаги е добре да работиш с колограми близки до своя максимум. Ползата, която търсим за развитие на нашето тяло може да бъде получена и чрез леки тежести, жестоко напомпване и невероятно усещане, стига да знаеш как да използваш blood flow restriction!

Кевин 

персонален и он-лайн треньор

Wolfy Coaching

Аз съм човек, който се опитва да се развива във всяко начинание, като чете и изпробва нови методи, техники и технологии. Такъв е и случая с BFR. Когато разбрах за метода, реших да го изпробвам, тъй като плюсовете му са много и изследванията го показват. Изключително съм доволен от метода, тъй като позволява с ниска тежест да се постигне голям тренировъчен обем и силно напомпване. Това е много голям плюс, ако трениращия има някаква контузия и от друга страна техниката на изпълнение на даденото упражнение е много по-правилна с по-ниска тежест. Ластиците на Muscle Damage са много добър атрибут, чрез който може да се изпълнява техниката и след като си взех ластиците за ръце, си взех и тези за крака, тъй като останах изключително доволен от метода и възможността на ластиците. Със сигурност препоръчвам на приятели и дори един от тях вече взе своите и е изключително доволен.

Александър Ковачев

програмист

ПЕРФЕКТНОТО РАЗНООБРАЗИЕ

В ТРЕНИРОВКИТЕ ЗА

ЖЕНИ


Ивелин Стамов

студент


Борислав Караджов

Спортен физиотерапевт

ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЛАСТИЦИ ЗА BFR


Петър Александров

маркетинг консултант


Борислав Караджов

Спортен физиотерапевт

Виж повече