Влез в света на

научно-обоснования фитнес и натуралния бодибилдинг

TРЕНИРОВКИ
ХРАНЕНЕ
СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Влез в света

на научно-обоснования фитнес и натуралния бодибилдинг

ТРЕНИРОВКИ
ХРАНЕНЕ
СУПЛЕМЕНТАЦИЯ

Как да се справиш със слабия хват

история на тренировъчните фитили

Автор: Мартин Димитров

дата: 6 август 2019


Тренировъчните фитили са вероятно най-използвания и полезен аксесоар във фитнеса. Те не само подобряват качеството на тренировката, но и осигуряват по-голяма безопасност, удобство и комфорт. Този спомагателен аксесоар, с история повече от 100 години е особено ефективен за жените.

Как да подобрим личната си хигиена във фитнес залата

Автор: Мартин Димитров

дата: 15 юли 2019


Фитнес темите за хранене, тренировки и добавки определено са най-обсъжданите в тези среди. Колко от вас, обаче, са се замисляли за хигиената на любимото ни място за тренировка? 

Нашата основна цел е да дадем на всички вас възможно повече стойност. Тази статия обръща внимание на две перспективи на чистотата и хигиената във фитнес залата - тази на трениращия и тази на собственика на клуба. Показваме ви и любопитни факти, като например стъпките за правилно миене на ръце

Как да качим мускули, тренирайки с леки тежести

Автор: Костадин Зашев

дата: 18 октомври 2018


Blood Flow Restriction е алтернативен тренировъчен метод, който ще Ви помогне да постигнете развитие на своята физика, включвайки тренировъчни серии с леки тежести.

ВНИМАНИЕ!

За да извлечете максимума от включването на BFR или KAATSU е необходимо да следваш хранителна и тренировъчна програма, съобразени с твите цели и покриващи изискванията, неободими за мускулен растеж.

- обем

- интензитет

- честота

- възстановяване

- енергиен баланс

- progresive overload или прогресивно претоварване

Фитнес консултация с Muscle Damage

Автор: Мартин Димитров

дата: 13 януари 2016


Началото на една промяна изисква запознаване в детайли със състоянието на всеки клиент. В тази статия детайлно разглеждаме аспектите, на които обръщаме внимание при стартиране на работния процес с нашите клиенти.


INBA Netherlands

20 04 2019

Виж повече
Изчерпан