MD™ Тренировъчни фитили

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка над

45 ЛВ

използвай код:     MUSCLE   

/доставката отнема от 2 до 5 работни дни/


За продукта:


Представяме Ви новите ни, ръчно изработени тренировъчни фитили.


► Сигурност и безопасност


Хватът се явява лимитиращ фактор (причината да преустановиш серията на дадено движение) в редица  упражнения като набирания, гребания с лост, с дъмбели или на машина, фермерско ходене, напади с тежест в ръцете, степ ъп с тежест в ръцете и много други.


Фитилите са вероятно най-важният и приложим фитнес аксесоар, с който ще се чувствате значително по-сигурни по време на натоварване. При наличието на фитил е на практика невъзможно да се изпусне лоста.


Изключително ефективен аксесоар за жени, които по природа имат по-слаб хват спрямо мъжете.


► Повече увереност


Когато усетите, че хватът няма да изпусне, защото сте поставили фитили на лоста фокусът Ви веднага ще се промени. Вместо да мислите дали ще успеете да задържите лоста до края на серията без да го изпуснете, вече можете изцяло да се фокусирате върху техниката и правилното изпълнение на упражнението.


► По-добро и качествено натоварване


Добавянето на фитили по време на натоварване е възможно да Ви помогне да направите няколко повторения отгоре. Това директно увеличава общия Ви тренировъчен обем, калориите, които ще изгорите в серията и ще генерирате прогрес спрямо предходната тренировка!


► Комфорт и дизайн


Фитилите на Muscle Damage™ отговарят изцяло на нашата концепция за ръчно произведени БЪЛГАРСКИ аксесоари, като сме обърнали внимание не само на дизайна, а и на комфорта и качеството.


Дължината на фитила е 60 см.


Ширината на фитила е 4 мм.


Подложката на фитила е от двоен слой неопрен за повече мекота. Ширината й е по-голяма от тази на стандартните фитили, за да може да покрива по-голяма площ от китката и да намали триенето и предотврати евентуално нараняване на кожата.


Πoдcилeните шeвoвe дaвaт нa фитилитe бeзĸoмпpoмиcнa здpaвинa и по-дълъг живoт.


Статията "Как да се справим със слабия хват и история на тренировъчните фитили" може да прочетете ТУК!



Виж повече
Изчерпан