Пътят

към вашата

 Промяна

Осъзнаване

Осъзнаване на потребността за промяна.

Избор и първа крачка /щом четете това, вярваме, че сте направили правилния избор/.

Анализ

Анализирайте СЪНЯ и СТРЕСА във вашия живот. Липсата на достатъчно сън в определени часове увеличава и без това високите нива на стрес, които преживяваме всеки ден.


Хранене

Подобрете хранителните си навици и вкарайте системност в дните си и не гладувайте. Опитът ни показва, че повече от 80% от хората, с които започваме работа не изяждат в дните си и 20% от храната, нужна за нормалното протичане на процесите в тялото и въпреки това не успяват да постигнат желаната промяна/.

Тренировки

Започнете да тренирате /ако сте в по-деликатно състояние се постарайте да увеличите активността си по най-удобния за вас начин/.

Знание

 Информирайте се /знанието или пътят към нови знания е фундамент за успеха на човек, без значение от сверата. Имайте критично мислене, подлагайте всичко под съмнение, проверявайте информацията от няколко източника и се стремете винаги да правите информирани избори/.

Следене

Правете базови кръвни изследвания на всеки 6 месеца. Само така можете да сте сигурни дали "здравословния" начин на живот, който си мислите че водите е наистина здравословен.

Готови сте за промяна?Вижте нашите продукти и услуги!

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
Виж повече
Изчерпан